Recently we collaborated with ‘Tekenstudio Bardoel’. Pieter asked us to create a 3D model from 2D technical drawings, to give his client a better impression of the discussed changes for renovation.

The space and especially the second floor had a different setup. The open view was initially positioned at the right end of the building, yet now, symmetrically positioned in the middle of the space. This gives the kitchen and dining area an open view with pleasant natural light.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.